• -10%
LEGO® Creator 3in1 Off-Road Buggy 31123

LEGO® Creator 3in1 Off-Road Buggy 31123

15,21 €
16,90 €
Έκπτωση 10%
(με Φ.Π.Α.)
Εκτός Αποθέματος
LEGO-31123

Ετοιμάσου για απίθανες περιπέτειες με 3 διαφορετικά οχήματα. Πιάσε το τιμόνι του Off-Road Buggy με τα τεράστια λάστιχα και τρέξε σε αμμόλοφους ή σε δασώδη μονοπάτια. Μόλις σταματήσεις, ανακατασκεύασέ το σε έναν πανίσχυρο εκσκαφέα φορτωτή, μετάτρεψέ το σε ένα ATV (Όχημα Παντός Εδάφους) ή χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και κατασκεύασε ένα νέο μοντέλο. Η δράση δεν σταματά ποτέ με αυτό το 3 σε 1 σετ.

Ποσότητα

>Δημιουργήστε λογαριασμό, συνδεθείτε και κερδίστε 15 πόντους από αυτό το προϊόν Δημιουργήστε λογαριασμό, συνδεθείτε και κερδίστε 15 πόντους από αυτό το προϊόν [ Μάθετε περισσότερα ]

LEGO Creator 3in1 Off-Road Buggy (31123). Ετοιμάσου για απίθανες περιπέτειες με 3 διαφορετικά οχήματα. Πιάσε το τιμόνι του Off-Road Buggy με τα τεράστια λάστιχα και τρέξε σε αμμόλοφους ή σε δασώδη μονοπάτια. Μόλις σταματήσεις, ανακατασκεύασέ το σε έναν πανίσχυρο εκσκαφέα φορτωτή, μετάτρεψέ το σε ένα ATV (Όχημα Παντός Εδάφους) ή χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και κατασκεύασε ένα νέο μοντέλο. Η δράση δεν σταματά ποτέ με αυτό το 3 σε 1 σετ.τού του σούπερ κακού και να σώσεις την κατάσταση! Το παιχνίδι κατασκευής συνοδεύεται από 2 LEGO® Marvel μίνι φιγούρες και 2 κουλ οχήματα.

Σειρά: Creator

Κομμάτια: 160

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 7 ετών.

LEGO-31123

Χαρακτηριστικά

Ηλικία
7+

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (There are 8 other products in the same category)

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
group_work Συγκατάθεση cookie