• -10%
LEGO® Ice-Cream Truck 41715

LEGO® Ice-Cream Truck 41715

17,99 €
19,99 €
Έκπτωση 10%
(με Φ.Π.Α.)
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
LEGO-41715
1 Αντικείμενο

Κάνε σήμα στο LEGO® Friends Φορτηγάκι Παγωτών για να σταματήσει και αγόρασε μια παγωμένη λιχουδιά.

Διάλεξε ανάμεσα σε παγωτά ή μια γρανίτα.

Δώσε τα χρήματά σου καθώς η Ρόξυ ετοιμάζει την παραγγελία σου.

Έλα μαζί με την Άντρεα και τον Ντας στο τραπέζι και δώσε στο υπομονετικό κουτάβι ένα κόκκαλο.

Ποσότητα

>Δημιουργήστε λογαριασμό, συνδεθείτε και κερδίστε 18 πόντους από αυτό το προϊόν Δημιουργήστε λογαριασμό, συνδεθείτε και κερδίστε 18 πόντους από αυτό το προϊόν [ Μάθετε περισσότερα ]

Σερβίρετε μια γλυκιά λιχουδιά για τους μικρούς κατασκευαστές ηλικίας 4 ετών και άνω που αγαπούν το παιχνίδι με τα τρόφιμα με το παιχνίδι LEGO® Friends Ice-Cream Truck (41715). Περιλαμβάνει τις μίνι κούκλες LEGO Friends Andrea και Roxy, καθώς και μια χαριτωμένη φιγούρα σκύλου. Τα παιδιά φτιάχνουν το φορτηγό και στη συνέχεια προσποιούνται ότι είναι ο σερβιτόρος που φτιάχνει νόστιμες παγωμένες λιχουδιές ή παίζουν αράζοντας με τους φίλους τους γύρω από το καθιστικό.

Τα playsets παιχνιδιών 4+ έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την κατασκευή παιδικό παιχνίδι. Οι νέοι δημιουργούν αυτό το φορτηγό συναρμολογώντας τα τουβλάκια στη στιβαρή βάση Starter Brick. Το παιχνίδι ξεκινά αμέσως, αφού κάθε σακούλα με τούβλα περιέχει έναν χαρακτήρα και μια κατασκευή. Όχι ότι τα παιδιά θα χρειαστούν πολλή βοήθεια για να φτιάξουν το μοντέλο τους αλλά αυτό το παγωτό playset συνοδεύεται από διαδραστικές ψηφιακές οδηγίες κατασκευής. Η δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions επιτρέπει στους κατασκευαστές κάθε ηλικίας να κάνουν ζουμ, να περιστρέφουν και να βλέπουν το μοντέλο χρησιμοποιώντας την ειδική λειτουργία ghost για καθηλωτική διασκέδαση κατασκευής.

Αυτό το φοβερό παιχνίδι κατασκευής κάνει το καλύτερο δώρο γενεθλίων ή δώρο διακοπών για άτομα ηλικίας 4 ετών και άνω για να τα μυήσει στο διασκεδαστικό, δημιουργικό σύμπαν του LEGO® Friends.

Άλλη μια συναρπαστική μέρα στoν κόσμο των LEGO Friends ξεκινάει!

Το LEGO® Friends Ice-Cream Truck (41715) της σειράς LEGO Friends είναι ιδανική πρόταση για δώρο σε ηλικίες από 4 ετών και άνω που σίγουρα θα χαρίσει δεκάδες δημιουργικές ώρες στους μικρούς μας φίλους!

Σειρά: Friends

Κομμάτια: 84   Μίνι Φιγούρες: 2

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 4 ετών.

LEGO-41715
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Ηλικία
4+

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (There are 8 other products in the same category)

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
group_work Συγκατάθεση cookie