Αν έχετε αγοράσει κάτι που δε σας ικανοποιεί , μπορείτε να το επιστρέψετε. Στο Βιβλιοπωλείο “The Library” θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένοι!

Επιστρέψτε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το βιβλιοπωλείο μας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, μαζί με το αντίγραφο της απόδειξης ή το δελτίο αποστολής (σε περίπτωση που έχει κοπεί τιμολόγιο) με την προϋπόθεση ότι δεν έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώλησή τους, στην πλήρη αρχική τους συσκευασία. Σας συστήνουμε να ελέγχετε, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα π.χ. χτυπημένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση και ευθύνη. Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους, δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Για το λόγο αυτό, η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται είτε με υπηρεσίες ταχυμεταφορών, είτε συστημένες μέσω ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά το Βιβλιοπωλείο μας.

Από την πολιτική επιστροφών εξαιρούνται εξειδικευμένα προϊόντα ή προϊόντα που έχουν αγοραστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
group_work Συγκατάθεση cookie